Hondenhotel

Wij bieden een zorgeloze hondenvakantie aan op maat van je eigen hond. Wij staan garant voor een kwalitatieve en kleinschalige opvang. Onze Kwispelranch is gelegen in een bosrijke omgeving.

Tijdens zijn vakantie kan jouw hond terugvallen op een sterke structuur en kan hij of zij onder begeleiding in onze grote speelweides spelen. Indien jouw vriend sociaal is kan die samen met andere hondjes spelen. Uiteraard kijken we om de juiste karakters met elkaar te matchen zodat er vriendschappen kunnen ontstaan tijdens de hondjes hun vakantie.

Wat staat er nog op de menu?

Veel boswandelingen, waterplezier, verrijkingen, liefde, spel, … Uiteraard krijg je als baasje veel video’s en updates over de vakantie van jouw dikke vriend(in).

Honden van hetzelfde gezin mogen enkel in dezelfde kennel slapen als ze ook samen kunnen eten zonder agressie onder elkaar.

hondenhotel kwispelranch zedelgem puppytraining hondentraining

Is het de eerste maal dat je hond op vakantie komt?
Hou er dan rekening mee dat we jouw en je hond graag op voorhand zien en indien wij dit nodig achten een testdag inplannen.

 

We willen zeker zijn dat we het geschikte hotel zijn en onze manier van werken past bij de hond, zodat de baasjes met een gerust hart op verlof kunnen vertrekken en de hondjes van hun vakantie kunnen genieten. Deze kennismakingsmomenten kunnen niet doorgaan tijdens de schoolvakanties en weekends en gebeuren steeds op afspraak. Bij grote rassen , honden die weinig alleen zijn, honden die niet sociaal zijn of honden die erg bang zijn is een proefdag verplicht!