Privé Traject

Zijn er bepaalde zaken waar je tegenaan botst als het op je hond aankomt? Lukt het niet zo goed om te wandelen? Springt je hond op naar jou of je bezoek? Blaft je hond als de deurbel gaat? Heeft je hond geen aandacht voor je tijdens de wandeling? Blaft je hond overmatig? Loopt je hond weg? Valt je hond uit naar auto’s, fietsers, andere honden of mensen? Of heb je andere problemen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn er om jullie leven terug in balans te brengen en in sommige gevallen zelfs je leven terug te geven.

We beginnen steeds met een online theorieles die je samen met andere mensen volgt die met de lessen starten. Dit is de enige les die in groep gebeurt.

Waarom? Zo hoor je wat de problemen van de andere mensen zijn en kan je van elkaar leren. En zeker niet onbelangrijk! Je leert dat je niet alleen bent! Niet iedereen heeft de perfecte hond! Deze les duurt ongeveer 2,5 à 3 uur.

Tijdens deze les leer ik je mijn visie over een hond hebben, wat hondentaal is, je leert je hond en ook andere honden lezen, je krijgt tips over de structuur die je thuis kan geven, informatie over benchtraining, plaatstraining, mijn manier van werken en heel veel educatieve filmpjes. Deze theorieles is verplicht voor iedereen die start met de lessen, ook al is het niet je eerste hond!

Na de theorieles kunnen we eraan beginnen. Jullie problemen lossen we niet in één praktijkles op. Hoeveel lessen hiervoor nodig zijn is moelijk in te schatten. We kunnen stellen dat de grootste problemen na 4 lessen opgelost kunnen zijn. Dit hangt echter af van hoe goed en consequent jullie de geleerde structuur toepassen thuis.

Tijdens de privélessen kijken we naar de problemen die jullie hebben en stellen we een plan op hoe we die gaan oplossen. Deze lessen zijn steeds individueel omdat elke hond en elk gezin anders is en elk andere behoeftes heeft.

hondenhotel kwispelranch zedelgem puppytraining hondentraining