Interne Stage

Say what? Nog nooit van een interne stage gehoord?

Je kan het ook een bootcamp of interne training noemen. Zie je het bos door de bomen niet meer? Maak je geen zorgen. We’ve got your back!

In sommige gevallen nemen wij de hond op bij ons en doen wij het “zware” werk voor jou. Voor een periode van minstens 2,5 weken blijft je hond bij ons, waar hij een stevige training zal krijgen. Dit is voor je hond maar ook voor ons zeer intensief.

Tijdens de interne stage gaan we aan de slag met je hond en leggen we de fundamenten. Het is aan jullie om het huis te bouwen. Verwacht geen quick fix! Je hond zal enorm veel veranderen, maar als jij en je gezin niks veranderen wanneer je hond terug thuis is, dan mag je binnen de kortste keren terug van nul starten! Het vergt dus ook van jullie, als gezin, enige inspanning.

Als je onze richtlijnen zal volgen, dan zullen je gegarandeerd blijvend kunnen genieten van de transformatie van je hond!

Voor welke problemen kan je beroep doen op een interne stage? Dat kan zijn om de basiscommando’s aan te leren of aan te scherpen, wandelen zonder trekken, je hond leren loslopen, rustig zijn in huis, benchtraining, zindelijkheidstraining, socialisatie met honden en/of mensen, … Noem maar op.

Heb je een puppy en lukt de training niet zo goed of heb je er geen tijd voor? Laat het aan ons over zodat wij een solide basis kunnen geven aan je pup. Dit is namelijk onze specialiteit! Wij socialiseren je puppy met andere honden, mensen, kinderen en andere dieren op de juiste manier. We leren je puppy niet enkel wandelen maar doen ook benchtraining, plaatstraining, zindelijkheidstraining. Wanneer je puppy de basis kent gaan wij samen op pad en zoeken we de prikkels op.

Geef je pup de beste start bij ons en geniet jarenlang van de basis die wij je puppy gegeven hebben!

Tijdens onze interne stages blijven we in contact met de baasjes. De baasjes krijgen dagelijks updates en leerzame video’s. Wanneer de trainingen goed verlopen worden de baasjes ook uitgenodigd om samen met hun hond te trainen zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. Wanneer de stage is afgerond krijgen de baasjes een andere hond mee naar huis. Ook na onze stage kan je rekenen op onze steun en tips.

Interesse? Neem dan contact op met ons. Hou er rekening mee dat wij geen interne stages inplannen tijdens schoolvakanties en dat er hierdoor soms een wachttijd is.